Sælger

Hans Jørgen Larsen
Lunde Bygade 62

5450 - Otterup
Tlf.: 29906595 hjlarsen369@gmail.com

   
Bogmærk eller del

Brugt CAMPER LIFESTYLE 510 DB 2008 fra Dethleffs  Pris kr. 89.500,-*


Generelle Oplysninger

Kategori: Brugt
Mærke: Dethleffs
Model: CAMPER LIFESTYLE 510 DB
Type: Campingvogn
Egenvægt: 1120
Totalvægt: 1700
Lasteevne: 580

Beskrivelse

NY PRIS! Superflot og meget velholdt campingvogn med rigtig god og praktisk indretning. Der medfølger både et Isabella Commodore Royal fortelt og et Isabella solsejl med sider.

Karosseri og chassis: Egenvægt 1120 kg og udstyret med særligt AL-KO-chassis, som gør, at den tilladte totalvægt er hævet til 1700 kg, så mulighed for at laste hele 580 kg, AL-KO stabilisator, stor serviceklap, alufælge med nye dæk (2018), nyt reservehjul, stor HEKI-tagluge for godt lysind-fald, Reich mover med ny tilkøringsmotor.

Indretning: Dobbeltseng bagtil, rundsiddegruppe i front, som let laves om til dobbeltseng, hæve/sænkebord, stort køkken med masser af afsætningsplads og køleskab væk fra forteltet, kantsyede originale Dethleffs gulvtæpper, fluenetsdør og kassettegardiner. En skydedør ca. midt i vognen kan adskille vognens to afdelinger.

Køkken, bad og toilet: Køkken med 3 gasblus med god plads omkring, køleskab, toiletrum med Thetford kassettetoilet og bruser, håndvask og god skabsplads nær toilet og den faste seng.

Varme og vand: Varmluftvarmeovn Trumatic S til gas, Truma Ultraheat luftvarmer til 230 V med rumtermostat, cirkulationsluftblæser, Truma terme til varmt vand, fast vandtank på 38 ltr. og spildevandstank.

El og elektronik: 100 Ah batteri til mover og 12 V el-drift i vognen, så man har strøm, selvom man ikke har adgang til 230 V, 12 V omformer, batterilader, forteltlampe, fladskærmsholder og forberedt til antenne. Mange spots og LED-lys i vognen.

Medfølgende fortelte: Isabella Commodore Royal fortelt med 300 cm dybde og Isabella Sun Shine solsejl med sider med store vinduer med 250 cm dybde, kun brugt 3 dage. De 2 telte anvender begge de superlette Carbon X-stænger. Tæppe til fortelt medfølger.

Andet: Thule cykelstativ til 2 cykler medfølger.

Campingvognen har kun haft en ejer. Alle brugsanvisninger medfølger.
Der har aldrig været røget eller været husdyr i hverken vogn eller fortelte. Vognen har været vinteropbevaret indendørs. Godkendt til tysk Tempo 100.

Yderligere Oplysninger

Sengeopdeling: Dobbeltseng
Varmesystem: Truma blæsevarme
Fortelt: Isabella Commodore Royal og Isabella Sun Shine solsejl
Udstyr: Se beskrivelsen af vognen

Tip En Ven

Dit navn:
Din email:
Modtager's email:
 

Bud på vogn


Ingen afviste bud
Ingen accepterede bud
Husk du skal være logget ind for at afgive et bud. Log ind.


Spørgsmål og svar


Du skal være logget ind for at oprette og besvare spørgsmål. Log ind.Denne annonce er senest redigeret den 10. maj 2020.

Se alle Dethleffs vogne her.

Tilbage til søgning

FÃ¥ nyheder fra Campingbranchen