Artikel

Cabby Campingvogne


Cabby - En svensk veteran

Cabby er en svensk producent at campingvogne, som har ca. 50 år på bagen. Cabbys campingvogne produceres i Värmland i Sverige, hvor også virksomhedens hovedkontor ligger. For Cabby er målsætningen, at det at bo i campingvogn er noget man længes efter – hele året. Derfor er cabby vogne også specielt udviklet til det nordiske klima, så det altid er dejligt at på i campingvognen, lige meget om det er sommer eller vinter. Cabby campingvogne er solidt isoleret, har vandbåren gulvvarme og veltilpassede luftspalter, som alt sammen sikrer et godt indeklima. En campingvogn fra Cabby er desuden kendetegnet ved en praktisk køkkenafdeling, bruser og toilet, bekvemme siddegrupper og god plads til opbevaring.

Der findes en Cabby vogn til stort set ethvert behov: store og små campingvogne, simple og eksklusive, med single eller dobbelopredning, plads til to eller til mange.

Lige nu står der 1 brugte Cabby campingvogne og 0 nye Cabby campingvogne hos danske campingforhandlere, og du kan se dem alle sammen herunder.
  Cabby - 700+ M2C
Campingvogn
E:1600
T:1900
Brugt
2012
Kr. 189.900,-
Detaljer Detaljer   
Yderligere info:
Flot - incl lev omk og nr.plade
FÃ¥ nyheder fra Campingbranchen